zondag 25 augustus 2013

Expositie Post21Op vrijdag 6 september wordt de expositie van mij en mede-kunstenaar Rick van den Berg in Post21 geopend, Dit is een ruimte voor kunst, cultuur en ondernemen in Oud-Beijerland. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om naast eerder gemaakt werk ook nieuw werk te kunnen exposeren. Hierbij wat informatie over de kunstenaars en hun werken.


Dawn Of Oblivion

 

In de portretten van Rick van den Berg staat niet zozeer de mens zelf als onderwerp centraal, maar veel meer diens dromen en fantasieën. Alsof de kijker een momentopname ziet waarbij meer te zien is dan het oog waarneemt: een glimp van iemands ziel. Het werk prikkelt de fantasie en laat je mee dromen, waarbij er telkens iets nieuws voor je ontvouwt. Rick laat je de wereld door zijn ogen zien. Een wereld die luistert naar de natuur en de stroom van de liefde volgt.
Meer weten over Rick van den Berg? Ga naar zijn blog of facebookpagina.


Ook maken Rick en ik samen kunst, dit zal ook tentoongesteld gaan worden in Post21

Origin of Joy 50


 Rick en Veerle leerden elkaar op de kunstacademie kennen en wonen inmiddels al enkele jaren samen. Na een tijdje onafhankelijk van elkaar kunst te hebben gemaakt, besloten ze om samen te gaan werken. Dit resulteerde in een bontgekleurde mix van schilder- en textielkunst. Elk werk vormt een explosie van levendige vormen en kleuren die de toeschouwer overladen met positieve energie.
Meer weten over onze samenwerking? Ga naar onze blog of facebookpagina

Geen opmerkingen: